© 2016 Designed by Eve D. Proudly created with Wix.com

Waalstraat 81, 9870 Zulte

Oost-Vlaanderen, Belgium

BE0866.464.574

talk@evengine.be

Tel: 0472/23.93.25

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Who?

Hi! 

Ik ben een jonge dertiger, opgegroeid in een zelfstandig nest, waar werken met plezier centraal stond, ook voor 8h en na 17h. Vrij, maar vrij gedisciplineerd...

In het humaniora Boekhouden - Informatica gevolgd, waarna de keuze Marketing viel.

Schoolmoe, teveel studeren en zin om te werken, halverwege gestopt.

Trotse mama geworden van een geweldige dochter!

2 jaar later met frisse moed hogere studies gestart, met het oog op een zelfstandige activiteit binnen het familiebedrijf. Gekozen voor Accountancy en geslaagd met onderscheiding!

Sindsdien was mijn taak de zaken van mijn ouders administratief, boekhoudkundig en commercieel te ondersteunen. Ondertussen zijn mijn ouders op rust en gebruik ik mijn ervaring om anderen vooruit te helpen.

Vooral op organisatorisch en commercieel gebied. Orde biedt overzicht en transparantie en hiervoor heb ik in de loop van de jaren een aantal tools geïntegreerd. Mee met de technologische ontwikkelingen heb ik ook mijn online kennis steeds verder bijgeschaafd. Een website mag vandaag niet meer ontbreken, wil je groeien. De laatste jaren ontwikkelde ik zo'n 10tal basic websites met WiX, een online websitebouwer. Na de opzet leer ik de eigenaar werken met WiX, zodat de klant zoveel mogelijk zelf kan doen. Uiteraard kan je steeds op mijn hulp rekenen waar gewenst.

Om nog een betere service te kunnen bieden, heb ik mijn kennis laten certificeren bij WiX, zodoende ik me als erkend WiX webmaster kan voorstellen. Aansluitend hierop kan ik ook inzicht bieden in jouw online marketingacties, zoals Google Adwords, Analytics,..

Ik geloof in het ondernemerschap. Daarom bied ik zelfstandigen en kleine kmo's, starters of gevorderden, die voelen dat een extern inzicht wenselijk is, graag mijn ondersteuning!

Zonder enige verplichting! Want jij bent de bestuurder van jouw ballon! Jij beslist!

Heb je twijfels? Don't! Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend!

En daarna? Gaan we op jouw teken op zoek naar een gepaste oplossing.

Jouw huisstijl, jouw strategie, jouw zichtbaarheid. Offline en online.

Op een relatief korte tijd is jouw website of webshop operationeel voor een relatief lage prijs. (webshop)

Hoe kan dit? Een website maken is voor iedereen toegankelijk geworden. Echt gemakkelijk!

Het design en de tekst, de look & feel zeg maar, blijft een kunst!

Voel je je aangesproken tot de look & feel van deze website? Of de andere creaties? Dan ben ik je graag van dienst!

Verder kan ik rekenen op een netwerk van deskundigen, coaches en tutors om jou nog beter van dienst te zijn, om ervoor te zorgen dat je écht graag doet wat je doet. Wil je hulp bij je administratie? Op zoek naar een goeie boekhouder? Juridisch advies? Moeilijk betalende klanten? Het netwerk is uitgebreid en kan voldoen aan al je vragen. Zoniet, dan zoeken we tot we vinden wat we voor jou nodig hebben! Mijn netwerk is jouw netwerk!